Επικοινωνία: Ρουμελιώτης Χρήστος, Κυκλάδων 22, Αθήνα 11361. Τηλέφωνο: 6973 021 194 και e-mail : novus.sales@gmail.com
Ξεναγηθείτε στις ενότητες: Business is pleasure
Groups and meetings & Mini hotel service guide
To 99% φωτό είναι του Χρ. Ρουμ. και αντιπροσωπεύουν
την φιλοσοφία του για τα μεταδιδόμενα. Το Blog είναι μία αφαιρετική παρουσίαση του ξενοδοχείου Negroponte Resort Eretria 5* . (Σημείωση: Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, και τα μεταδιδόμενα γενικά μέσα από αυτό).

Welcome

Αυτό το blog (2007-2010) δημιουργήθηκε από κέφι. Έχει σκοπό να προβάλλει κάθε τι ξεχωριστό, ονειρικό που έχει σχέση με την Εύβοια [NEGROPONTE] και την αλληγορία της «To Negroponte Resort Eretria 5*» της. Κάθε φορά λοιπόν που θα παρουσιάζεται η ευκαιρία οπτικά, θα ακολουθεί και η γραπτή της τεκμηρίωση (φωτολόγος). Δεν είναι εύκολο. Ευκαιρίες έχουν δοθεί πολλές στο παρελθόν και από κει θ’ αντλήσουμε ιδέες. Το υλικό θα είναι όσο γίνεται πιο πρωτογενές και δωρικό. Είναι ανοιχτό σε συνεργάτες. Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή την προσπάθεια; Μια άκρατη φιλο-πονία; Μια φιλόδοξη ματαιοπονία; Μια άσκοπη φιλοδοξία; Μια άτοκη ονειρο-π(ό)ή(ώ)ληση; Ένας ανεκπλήρωτος επαγγελματισμός; Ένας φιλότεχνος ερασιτεχνισμός; Ένας ερωτικός ρομαντισμός; Μια διαφημιστική εκστρατεία; Ένας άκρατος ενθουσιασμός; Ένας υπέρμετρος εγωισμός; Ή μια υπέρμετρη ευφορία; Ή ένα εκχύλισμα ψυχής για την Εύβοια; Δεν γνωρίζω ακριβώς… Αυτό που ξέρω είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια υπηρετούμε ένα θεσμό που λέγεται «τουρισμός» και αυτό που νιώθω είναι ότι έχω εθιστεί [μαζί με πολλούς άλλους υποθέτω] σε μία διαδικασία προσφοράς «ΕΥ ΖΗΝ» εις τρίτους έναντι ποικιλόμορφων τιμημάτων και είμαι σίγουρος ότι συναδελφοί μου στο χώρο αυτό προσφέρουν εκ βαθέων ό,τι ευγενέστερο διαθέτουν. Ο "εθισμός" είναι βαθύς και αγγίζει τη ψυχή και τη φαντασία. Γίνεται όνειρο που κρύβει κάτι το εξαιρετικό, προσδοκόμενο ή μη. Ένα όνειρο που αρχίζει και τελειώνει εκεί που η δημιουργική ικανότητα του ανθρώπινου παράγοντα συνδυαζόμενη με τις φυσικές ομορφιές μπορεί να παράγει ένα «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ HOTEL LIFE STYLE» που μπορεί να προσφερθεί άτομικά ή συλλογικά στους καταναλωτές.
Δείτε εδώ μικρά ρεπορτάζ από διάφορες εταιρικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο Negroponte Resort Eretria 5* κατά τη διάρκεια του έτους 2008
.
Ενδιαφέροντα ιστορικά και άλλα στοιχεία για την Ερέτρια εδώ και στιγμούλες από το Negroponte Resort Eretria 2008 εδώ

Dreaming for fun

Όνειρα αποκριάτικων ημερών
Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε όλοι τις αποκριές και ιδιαίτερα φέτος που μας έχουνε τρελάνει με την κρίση, για να ξεδώσουμε. Τη χρονοδιαδρομή του Τριωδίου και μόνο να διασχίσουμε και αφήσουμε κατά τη διάρκειά της την φαντασία μας να πετάξει, θα δούμε γύρω μας ένα πανέμορφο δάσος εικόνοονείρων και πριν φθάσουμε στο τέρμα θα νιώσουμε ευτυχισμένοι. Είναι ακριβώς το ίδιο με τις διακοπές που αρχίζουμε να ταξιδεύουμε από τη στιγμή που συλλαμβάνουμε την ιδέα του προορισμού και ο καθευατού χρόνος των διακοπών και οι χάρες του ωχριούν μπροστά σ’ αυτόν της προετοιμασίας. Μας προκύπτει λοιπόν μία βδομάδα αποκριών με πλήθος από μικρές εκδηλώσεις κατά τη διάρκειά της που αν τις αγκαλιάσουμε με λαχτάρα δύναμη και σοφία δίνοντας σημασία στα μικροπράγματα θα παράγουμε μεγάλο πλούτο για το καλό μας. Ζεσταίνουμε λοιπόν τις μηχανές για ένα ξεφάντωμα στην εξοχή κατά τη διάρκεα ενός 5νθήμερου δηλαδή από ΠΕΜΠΤΗ 26/2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/2 ΣΑΒΒΑΤΟ 28/2 ΚΥΡΙΑΚΗ 1/3 μέχρι και ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2/3 με κύριο χαρακτηριστικό το χορό το τραγούδι και το τσιμπητό γιατί είπαμε πως «η κρίση θέλει καλοπέραση». Τι θα δούμε; Μα όχι μόνο. Θα φοιτήσουμε στο σχολείο των ΑΠΟΚΡΕΩ γιατί οι τέχνες θα βγουν στο δρόμο ! Από τις καλές που λένε μέχρι και αυτές που… σνομπάρουμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι ανάγκες έχει ο γείτονάς μας ! Πάγκοι, δάσκαλοι, λογοτέχνες, ποιητές, εικαστικοί, καλλιτέχνες, αριστοτέχνες, παραδοσιακοί και μοντέρνοι μαστόροι, μαθητές, εθελοντές, περαστικοί, νέοι, ιδεοκυνηγοί, μεγάλοι και μικροί άρετε τον πάγκον σας και στο δρόμο ! Να διδάξετε ! Τι περιμένουμε όμως τις μέρες αυτές;
1. Τη ΠΕΜΠΤΗ 26/2 Βλέπουμε σ’ ένα κεντρικό χώρο ν’ ανοίγει το Σχολείο των Απόκρεω. Βλέπουμε στο εκθετήριο των προσωπείων μασκαράδες – αγάλματα να συνομιλούν με τους επισκέπτες μεταμφιεσμένους και μη. Το κάθε ένα από αυτά έχει ένα αριθμό και ένα κλειστό φάκελο που μέσα είναι το όνομα του δημιουργού η των δημιουργών του. Μια κάλπη ψηφοφορίας για τους επισκέπτες θα αναδείξει τα πιο ευφάνταστα την Κυριακή 1/3. Οι κάτοικοι να εναποθέτουν δημιουργίες τους με λουλούδια από απέραντα λιβάδια, ανθοδέσμες, γλάστρες κλπ προν τιμήν της Άνοιξης ! (Ανθεστήρια). Βλέπουμε να αναρτούνται αποκριάτικες αφίσες και απίθανα ανέκδοτα !
2. Τη δεύτερη μέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/02 βλέπουμε παροπλισμένους και μη μαστόρους και καλφάδες δηλ. μπαλωματήδες, σιδεράδες, ραφτάδες, οικοδόμους, κουρείς, τυροκόμους, βοσκούς, ψαράδες, από έδρας να διηγούνται ιστορίες, αλλά και με τα βασικά εργαλεία τους να μεταδίδουν ζωντανά τα μυστικά της τέχνης τους. Εν δυνάμει γιατρός γιάτρισσα γέρος, γριά, αθίγγανος, Εβραίος, Πολιτικός, Ομπάμα, Διάβολος και Καλόγερος να περιφέρονται και να … συμβουλεύουν ! Από κοντά και ο φιλόσοφος Μενέδημος και ο μάντης της εποχής του !
3. Βλέπουμε το ΣΑΒΒΑΤΟ 28/2 παιδάκια να πηγαίνουνε σχολείο να μάθουνε, από μεταμφιεσμένες ή πραγματικές «γριές» - δασκάλες, παραδοσιακά, ξεχασμένα αλλά αναγεννημένα παιχνιδάκια όπως : κολοκυθιά, μπερλίνα, τυφλοπάνια, άλογο, παπαδιά, μάγο, δαχτυλίδι, λέλεκα, σκλάβα, μουτζούρωμα κλπ. Θα έχει και γλυκό και σοκολάτες από χορηγίες για τους μικρούς μας φίλους. Τη ίδια μέρα βλέπουμε θεατρική παράσταση από μικρούς μαθητές σχολείων και βράβευση 10 καλλίτερων μασκαρεμένων πιτσιρικάδων από επιτροπή. Ανιματέρ να βάφουν πρόσωπα μικρών παιδιών με θέμα την εξέγερση της νεολαίας. Πάγκοι να υπάρχουν με υλικά για ζωγραφική πιτσιρικάδων αλλά και μεγάλων. Ανάρτηση σκωπτικών στίχων και αθυροστομιών στους τοίχους του σχολείου !
4. Την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΟΦΑΓΟΥ 1/3 βλέπουμε ένα γαμπρό, μια νύφη, μια γριά προξενήτρα, ένα γέρο νουνό. ένα σταχτιάρη και ένα φουστανελοφόρο να καταφθάνουν στο σχολείο εκτελέσουν μια παρωδία τελετής γάμου και πως ο σταχτιάρης να υπερασπίζεται το γαμπρό και τη νύφη από τα κακά στόματα. Βλέπουμε επίσης ένα περίεργο βουβό δικαστήριο καλογήρων και πολιτικών και αστυνομικών (να τα παίρνουν) και να δικάζει και φυλακίζει πολίτες για ψήλου πήδημα ! Βλέπουμε μια πομπή από τα εναπομείναντα γαϊδουράκια της περιοχής να καταφθάνει στη πλατεία με γαϊδαρο-ιππείς και συνοδούς ! Βλέπουμε μια περίεργη τελετή μακαρονο-λατρείας να μετεξελίσσεται σε συνεστίαση μακαρονο-φαγίας. Μικροί και μεγάλοι στη γραμμή να περιμένουμε μακαρόνια σάλτσα και τυρί ! Της τυροφάγου βλέπετε !
5. Βλέπουμε τη ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2/3 να γίνεται ένα τρικούβερτο γλέντι κάτω και μέσα στα ηχοχρώματα και τα φαγητά της ημέρας με επίσημους προσκεκλημένους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να συντρώγουν και να συνδιασκεδάζουν. ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ! Και του χρόνου λοιπόν με περισσότερα όνειρα. Α ναι την πόλη την είπανε Ονειρού-πολη και κάπου δω κοντά είναι τρέξτε ! Ο Ονειροπλόκος, Ονειρούπολη, Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009
Τσι μεγάλες Αποκρές Κουζουλαίνονται κι οι γρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλικ εδώ για να δείτε τη συνεδριακή δραστηριότητα διαφόρων εταιρειών κατά το 2008 στο Negroponte Resort Eretria 5*

FIND A JOB IN CAREER JET

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Links με δραστηριότητες εταιρικών πελατών του Negroponte Resort Eretria 5* κατά το 2008.
2. Links για την Ερέτρια.
3. Links με την καμπάνια του Negroponte Resort Eretria 5* "Business is ...pleasure"
4. Το Negroponte Resort Eretria 5* είναι μια αλληγορία της Εύβοιας!
5. H λέξη "Negroponte" αποδίδει τη Χαλκίδα και την Εύβοια την εποχή της κατάκτησής τους από τους Ενετούς και είναι κατά μερικούς μια αλληγορία του Εύξεινου Πόντου - Μαύρης Θάλασσας. Διαβάστε εδώ το άρθρο της Francoise Levaire.