Επικοινωνία: Ρουμελιώτης Χρήστος, Κυκλάδων 22, Αθήνα 11361. Τηλέφωνο: 6973 021 194 και e-mail : novus.sales@gmail.com
Ξεναγηθείτε στις ενότητες: Business is pleasure
Groups and meetings & Mini hotel service guide
To 99% φωτό είναι του Χρ. Ρουμ. και αντιπροσωπεύουν
την φιλοσοφία του για τα μεταδιδόμενα. Το Blog είναι μία αφαιρετική παρουσίαση του ξενοδοχείου Negroponte Resort Eretria 5* . (Σημείωση: Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, και τα μεταδιδόμενα γενικά μέσα από αυτό).

Welcome

Αυτό το blog (2007-2010) δημιουργήθηκε από κέφι. Έχει σκοπό να προβάλλει κάθε τι ξεχωριστό, ονειρικό που έχει σχέση με την Εύβοια [NEGROPONTE] και την αλληγορία της «To Negroponte Resort Eretria 5*» της. Κάθε φορά λοιπόν που θα παρουσιάζεται η ευκαιρία οπτικά, θα ακολουθεί και η γραπτή της τεκμηρίωση (φωτολόγος). Δεν είναι εύκολο. Ευκαιρίες έχουν δοθεί πολλές στο παρελθόν και από κει θ’ αντλήσουμε ιδέες. Το υλικό θα είναι όσο γίνεται πιο πρωτογενές και δωρικό. Είναι ανοιχτό σε συνεργάτες. Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή την προσπάθεια; Μια άκρατη φιλο-πονία; Μια φιλόδοξη ματαιοπονία; Μια άσκοπη φιλοδοξία; Μια άτοκη ονειρο-π(ό)ή(ώ)ληση; Ένας ανεκπλήρωτος επαγγελματισμός; Ένας φιλότεχνος ερασιτεχνισμός; Ένας ερωτικός ρομαντισμός; Μια διαφημιστική εκστρατεία; Ένας άκρατος ενθουσιασμός; Ένας υπέρμετρος εγωισμός; Ή μια υπέρμετρη ευφορία; Ή ένα εκχύλισμα ψυχής για την Εύβοια; Δεν γνωρίζω ακριβώς… Αυτό που ξέρω είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια υπηρετούμε ένα θεσμό που λέγεται «τουρισμός» και αυτό που νιώθω είναι ότι έχω εθιστεί [μαζί με πολλούς άλλους υποθέτω] σε μία διαδικασία προσφοράς «ΕΥ ΖΗΝ» εις τρίτους έναντι ποικιλόμορφων τιμημάτων και είμαι σίγουρος ότι συναδελφοί μου στο χώρο αυτό προσφέρουν εκ βαθέων ό,τι ευγενέστερο διαθέτουν. Ο "εθισμός" είναι βαθύς και αγγίζει τη ψυχή και τη φαντασία. Γίνεται όνειρο που κρύβει κάτι το εξαιρετικό, προσδοκόμενο ή μη. Ένα όνειρο που αρχίζει και τελειώνει εκεί που η δημιουργική ικανότητα του ανθρώπινου παράγοντα συνδυαζόμενη με τις φυσικές ομορφιές μπορεί να παράγει ένα «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ HOTEL LIFE STYLE» που μπορεί να προσφερθεί άτομικά ή συλλογικά στους καταναλωτές.
Δείτε εδώ μικρά ρεπορτάζ από διάφορες εταιρικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο Negroponte Resort Eretria 5* κατά τη διάρκεια του έτους 2008
.
Ενδιαφέροντα ιστορικά και άλλα στοιχεία για την Ερέτρια εδώ και στιγμούλες από το Negroponte Resort Eretria 2008 εδώ

Αποδράσεις Εύβοια Κεντρική Ερέτρια

(Ανοιχτή επιστολή) :
Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι

Στα πλαίσια μιας ευρύτερης καμπάνιας που οργανώνουμε, εντάξαμε και τη λύση Β2Β μέσα από το αναγνωρισμένο site http://www.epr.gr , για να ενημερώσουμε τους δυνητικούς συνεργάτες και φίλου μας, ότι το ξενοδοχείο μας, το 5 αστέρων Negroponte Resort Eretria 5*, απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων της πόλης (πόλεων) νέους και νέες, στελέχη επιχειρήσεων, εμπόρους, εταιρείες, και τους ενημερώνει ότι οι τιμές του είναι προσιτές πλέον και μπορεί εύκολα ο καθένας να τις αξιοποιήσει για μια χαλαρωτική διακοπή των εργασιών του, μέσα από τις οικονομικές συνθήκες που ζούμε. Το Negroponte Resort Eretria 5* είναι μια νέα, υγιής οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 2004 και έχει κάνει τομή στη ποιότητα σε θέματα φαγητών και διαμονής διοικούμενο από έμπειρο ξενοδόχο και στελέχη. Πολλοί ιδιώτες, εταιρείες, φαρμακευτικές, τραπεζικές, επικοινωνίας, και μεγάλα εργοστάσια έδειξαν εμπιστοσύνη και τίμησαν με την παρουσία του προσωπικού των τους ονειρικούς χώρους του Negroponte Resort Eretria 5*. Επισκεφτείτε το site www.negroponteresort.gr . Τέλος θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε 3 λόγους που συνηγορούν να κατευθυνθείτε προς την Εύβοια. Η σύντομη πλέον διαδρομή 90 χιλιομέτρων με Εθνική Οδό 4 λωρίδων μέχρι Χαλκίδα, το ποιοτικό περιβάλλον του ξενοδοχείου μας και η ομορφιά της Εύβοιας (θάλασσα, βουνό). Στελέχη μας θα σας υποδείξουν διαδρομές στην Εύβοια με αφετηρία το Negroponte Resort Eretria 5*. Συνημμένως σας αποστέλλουμε και τις προτάσεις μας. Χάρτες, μπροσούρες και ζωντανές εξηγήσεις και εξυπηρετήσεις επί τόπου. Το ξενοδοχείο «Negroponte» ταιριάζει πάρα πολύ σε νέα ζευγάρια και οικογένειες με μικρά παιδιά. Για τα παιδιά οι χώροι είναι προστατευτικοί και ευχάριστοι και για τους μεγάλους φιλόξενοι. Συχνά υπάρχει ζωντανή μουσική και για τα παιδιά απασχόληση (σύμφωνα με τα προγράμματα). Αναλύσεις τιμών και άμεση τηλεφωνική ενημέρωση για τις τρέχουσες προσφορές από το τηλέφωνο 2229061935, τη Λένα Στράτη ή την Κατερίνα Καράπα.
Μια ακόμη πολύ χρήσιμη πληροφορία θα θέλαμε να σας πούμε επίσης: Υπάρχει και το 4 αστέρων πλήρως ανακαινισθέν ξενοδοχείο «Μiramare» που είναι έτοιμο και αυτό να σας εξυπηρετήσει σε ακόμα πιο οικονομικές τιμές. Ζητείστε πληροφορίες στο τηλέφωνο 22290 61 134 ή μπείτε στο site : www.miramare-eretria.gr Ο αποστέλλων το μήνυμα αυτό Χρήστος Ρουμελιώτης, εργάζεται στη Μονάδα για 4η χρονιά και πολλά καλά της βρήκε αυτά τα χρόνια και μερικά αποτύπωσε στο προσωπικό του site-blog http://negropontedrean.blogspot.com και στο http://roumeliotis.blogspot.com με το προσωπικό του ύφος. Αν θέλετε επισκεφθείτε τα. Με αυτές λοιπόν τις σκέψεις και μέσα από αυτές τις ηλεκτρονικές γραμμές σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη για την αντιμετώπιση της οικονομικής συγκυρίας.
Mε εκτίμηση Χρίστος Ρουμελιώτης, κάτοικος Αθηνών, οδός Κυκλάδων 22, 113 61 Κυψέλη και εργαζόμενος ως στέλεχος ξενοδοχείων από το 1979. Στην Ερέτρια από το 1998. Στο web από το 2006. http://roumeliotis.blogspot.com, http://dokimos.over-blog.com, http://ekdromi-diamoni.blogspot.com, To επαγγελματικό μου e-mail είναι : roumeliotis.christos@negroponteresort.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλικ εδώ για να δείτε τη συνεδριακή δραστηριότητα διαφόρων εταιρειών κατά το 2008 στο Negroponte Resort Eretria 5*

FIND A JOB IN CAREER JET

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Links με δραστηριότητες εταιρικών πελατών του Negroponte Resort Eretria 5* κατά το 2008.
2. Links για την Ερέτρια.
3. Links με την καμπάνια του Negroponte Resort Eretria 5* "Business is ...pleasure"
4. Το Negroponte Resort Eretria 5* είναι μια αλληγορία της Εύβοιας!
5. H λέξη "Negroponte" αποδίδει τη Χαλκίδα και την Εύβοια την εποχή της κατάκτησής τους από τους Ενετούς και είναι κατά μερικούς μια αλληγορία του Εύξεινου Πόντου - Μαύρης Θάλασσας. Διαβάστε εδώ το άρθρο της Francoise Levaire.