
Ποτήρι γαλλικού αφρώδους οίνου με φρέσκες φράουλες. Βελουτέ κόκκινης κολοκύθας με κρέμα γάλακτος. Πρώτο: Φρέσκο φιλέτο σολομού ποσέ, αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης και νέες πατάτες ατμού. Κυρίως: Μαριναρισμένο φιλέτο γαλοπούλας με γέμιση από κουκουνάρια και κάστανα Στενής, άγριο και ήμερο ρύζι, κυδώνι σβησμένο με μαυροδάφνη, μπρόκολο βουτύρου. Φρέσκες σαλάτες από μπουφέ. Επιλογή από ντόπια και διεθνή τυριά όπως μανούρι Αμφιλοχίας, κασέρι Μυτιλήνης, φέτα Ηπείρου και μπλέ τυρί Δανίας. Επιλογή από φρέσκα φρούτα εποχής. Σπιτικός Χριστουγεννιάτικος κορμός, τάρτες με κρέμα εσπεριδοειδών (πορτοκάλι, γκρέιπ φρουτ, λεμόνι, μανταρίνι), γλυκό σοκολάτας με μους σοκολάτας, γιαούρτι πρόβειο τσανάκας με μέλι, κυδώνι γλυκό και φρουτοσαλάτα. Τιμή 50 ευρώ κατ' άτομο. Το δείπνο συνοδεύεται από Ζωντανή Μουσική. Τηλέφωνο κρατήσεων: 22290 61935. Negroponte Resort Eretria 5*
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου